Sledeće nedelje se u beogradskom Domu Omladine, od 04. do 07. jula održava konvencija japanske kulture "Japanizam 2013" na kojoj će aikido klub Centar, kroz štand i radionicu, biti prisutan sva četiri dana!

Posebno vas pozivamo da dođete u subotu, 06. jula kada ćemo od 13h održati radionicu na kojoj ćemo demonstrirati aikido kao veštinu i prezentovati šta ona za nas znači u svakodnevnom životu i koji su benefiti redovnog vežbanja.

III dan - subota - 06.07.2013 - 13h

Aikido je jedna od najmlađih japanskih borilačkih veština, nastala u 20. veku. Kao veština samoodbrane izuzetno je efikasan za odbranu od jednog ili više golorukih ili naoružanih napadača. Ipak, cilj ove borilačke veštine nije priprema za fizički obračun, već bolji, zdraviji i harmoničan život u današnjem društvu. Treninzi aikida su posebno dobri za sve koji zbog savremenog načina života imaju manjak fizičkih aktivnosti, jer na zanimljiv način poboljšavaju opšte psihofizičko stanje kroz učenje mnogobrojnih aikido tehnika.

Radionicu će držati Radivoje Janković, nosilac crnog pojasa 4. DAN, i Marija Milosavljević, nosilac crnog pojasa 2. DAN.

japanizam

Srpski
English