Besplatna VI letnja aikido škola

04 – 30. avgust 2015.

Reportaža sa letnje aikido škole 2014 godine (TV Prva)

 

Aikido može biti dobro druženje. Može biti lek protiv stresa. Može biti efikasna samoodbrana. Može biti optimalna fizička aktivnost. Može biti i japanska borilačka veština koja telo i duh dovodi do harmonije.

Aikido je jedna od retkih veština koju nije neophodno početi u ranom detinjstvu da bi se ostvario dobar rezultat. Na žalost, studenti i zaposleni retko imaju priliku da se organizovano bave sportskim aktivnostima u Beogradu, jer čak i ako imaju želju, misle da im je kasno za početak.

Zato Aikido klub Centar i opština Vračar, već šestu godinu za redom, poziva na besplatnu LETNJU AIKIDO ŠKOLU sve zainteresovane koji imaju više od 16 godina, da naprave svoj prvi korak ka zdravijem životu. Aikido koji se vežba u AK Centar, nije samo japanska borilačka veština iz prošlog veka, nego je način kako da ljudi svih generacija vode zdraviji i lepši život. Aikido može biti još mnogo toga, ali... MORATE DA TRENIRATE, pa posle možemo da pričamo o tome šta je aikido za vas.

TRENER

Radivoje Janković je nosilac crnog pojasa 4. DAN, dobijenog od strane International aikido federation. Glavni je trener aikido kluba Centar od 2008. godine i član tehničke komisije za dodeljivanje majstorskih pojaseva u aikidu. U prethodnih sedam godina održao je preko pedeset stručnih seminara. U više navrata bio je zadužen za specifični deo edukacije operativnih trenera za aikido.

TERMINI i LOKACIJA

Prvi trening održaće se u Utorak 04. 08. 2015. od 20:00 časova u SROC “Vračar”, Sjenička 1, Vračar, Beograd. Škola obuhvata tri termina nedeljno, utorkom i četvrtkom od 20:00 - 21:00, i nedeljom od 11:00 - 12:00.

OPREMA

Sve što vam je neophodno su donji deo trenerke, bela majica i papuče. Takodje, na raspolaganju su vam odvojena muška i ženska kupatila sa tuševima.

PRIJAVA

Prijavite se za letnju školu popunjavanjem sledećeg kratkog formulara: FORMULAR ZA PRIJAVU

PROGRAM RADA

Cilj VI letnja aikido škole jeste da polaznike upozna sa osnovama aikido veštine i pripremi ih za polaganje za prvi aikido pojas (6. kyu). Zbog toga je od ove godine letnja škola koncipirana kao osnovni aikido kurs

Nakon završenog kursa polaznici će moći da urade:

  1. osnovna aikido kretanja (pravolinijska i kružna)
  2. osnovne aikido padove (polu-pad, pad unapred i pad unazad)
  3. četiri osnovne aikido tehnike

Za polaznike VI letnje aikido škole koji budu želeli da dobiju sertifikat o položenom stepenu biće organizovano polaganje.

Vidimo se u sali!

 

Srpski
English